fbpx Linija DHW W / DHW WR | TIKI

Linija DHW W / DHW WR

Toplotna pumpa za proizvodnju tople potrošne vode u kućanstvu
u krugu sustava grijanja s niskom temperaturom.

DHW W 200

DHW W / DHW WR

737874

DHW WR 120

DHW W / DHW WR

737135

DHW W 120

DHW W / DHW WR

737134

DHW W 100

DHW W / DHW WR

737133

Zavrtite krug želja

i otkrit ćete ključne prednosti rješenja TIKI!

Pametno rješenje za male prostore

Srednjelitražne toplotne pumpe za sanitarnu vodu zahvaljujući svojim mjerama i svojstvima grijanja jednostavno zamjenjuju klasične električne grijalice vode. Pumpe se, zahvaljujući njihovoj kompaktnosti, mogu postaviti na mjesta klasičnih električnih grijalica vode.

Upravljani zrak

Novije objekte odlikuju dobro zabrtvljeni prozori i vrata te dobro izolirani zidovi. Uz pomoć toplotne pumpe može se obaviti prozračivanje objekta, a korištenjem topline odvodnje zraka može se osigurati i topla sanitarna voda.

Dvostruka protukorozijska zaštita

Prvoklasni iznimno čist emajl i velika magnezijeva anoda osiguravaju izdrživost i u najtežim uvjetima rada, i to bez štetnih primjesa u vodi.

Visokokvalitetna izolacija

Ekološki prihvatljiva toplinska izolacija osigurava najekonomičniju uporabu energije i najniže gubitke topline. Kod nekih modela doseže debljinu do 100 milimetara. Proizvedena je od visokokvalitetne, ekološki prihvatljive poliuretanske pjene koja ne sadrži klorofluorougljike (CFC).

Indirektni cijevni zračni grijači

Električni su grijači umetnuti u čeličnu, emajlom zaštićenu grijaću prirubnicu i nisu u izravnome dodiru s vodom. To osigurava njihov dug životni vijek, manje taloženje vodenoga kamenca i jednostavno servisiranje.

Vanjski kondenzator

Omotan na vanjskoj strani kotla sprječava taloženje vodenoga kamenca, što produljuje životni vijek i ujedno osigurava veću sigurnost uporabe.